Wednesday, January 20, 2010

BUMBO SEAT for Zafhran

dah dekat almost sebulan lebey ibu duk servey Bumbo Seat nih...
ket ternet laa..kat mums care laa...
tapi aduhaii..cam mahal je...
rasa cam sayangnye duit nk kuarkan tuk benda alah nih...
dah lee ghupanya cam pooty nya tempat aje...

walaupun rasa sayang nk kuarkan duit...
tapi kt otak ibu nih sentiasa duk pikir seat nih tuk zafhran...
rasanya cam senang aje..bila ibu nk mamam (makan)
ibu buh zafhran dalam nih...
xyahlaa ibu sebelah tangan dukung zafhran...
sebelah tangan lae makan...
tue belum kira kalu zafhran nangis..kalut2 ibu kena basuh tangan...
nak makan kat luar pun susah..
sebab kena gilir2 makan ngn ayah,then dukung zafhran...
huhuhu xsempat ibu nak menikmati makanan betul2...

Errmpp...
dalam duk cakap2..
tiba2 tok abah offer tuk sponser...
tok abah cakap senang..nanti cucu2 dia yg akan datang pun leh guna jugak...
so ibu pun beli la kat zafhran BUMBO seat nih...
memang senang keja ibu...
ibu letak zafhran dalam tue...buh zafhran atas meja...
umpan bg mainan kat dia..senyap je...
ibu leh makan dengan tenang...
mekacih tok abah...sebab belikan zafhran seat nih...

nihlee ghupanya zafhran duk dalam nih... :)



3 comments:

SiTi said...

kuSYuK nyEr DiA mAin...

Rizziela said...

bestnya zafhran dok dalam tu....senang kan keje??

Hamba Selamanya said...

apa salah nya melabur untuk cinta hati kan ? yang penting berikan yang terbaik