Friday, November 6, 2009

MaaFkAn IbU Ye SaYanG

1st of all, ibu nak mintak maap byk2 kat Zafhran... :( :(
Ibu rasa bersalah dan asyik teringat Zafhran je...
Sayu ibu tgk muka Zafhran td pagi masa nk antar Zafhran g umah ibu Zah (pengasuh Zafhran)
Sbbnya ibu rasa bersalah sgt kat Zafhran...
Semalam zafhran tido xnyenyak sgt2..
asyik merengek je...
kejap2 ibu kena bangun...
then bila dh smpai pagi dlm kul 6 cmtue...
Lil Zafhran dh xmo tido...dia nk bangun main..tp kejap2 still nangis...
Ibu dh naik angin...ibu dh termarah Zafhran
(tp ade ke patut ibu marah zafhran...zafhran mana tahu apapun...zafhran kecik lae)

Maafkan ibu ye syg....
maybe sbb mood ibu xmenentu...
Ibu sakit pinggang...dengan mengantuk nya lae nk pegi keje...
actually nih 1st time ibu datang bulan selepas melahirkan Zafhran...
so kedatangan Cik P sangat laa byknyaa...sampai ibu naik rimas...

Lae sekali ibu mintak maaf sangat2...
dh smpai opis pun ibu still tringat muka zafhran yang sayu tue...
Ibu RINDUUU zafhran...
Insyaallah Ibu akan cuba control diri ibu lepas nih...
Walau apapun Ibu sentiasa menyayangi ayang....
Maafkan Ibu ye sayang



4 comments:

SiTi said...

sIaN ZaFhRaN...iBu MaRaH yE..

iTu LaH DuGaAn KiTa sEbAgAi SeOrG IbU kAk...

Mummy Aqil said...

owh..owh.. smla kita, kwn lm daku pun br blk dr holiday. tp b4 P, daku asik g marah aqil. bila P dah dtg rs sengal2 satu bdn. nsb baik aqil good mood. hehehehe

wanshah said...

sayangilah anak kecil. cz budak kecil lebih tinggi darjatnye dari orang dewasa. kerana budak kecik xpenah wat dosa. :-) kite yang dah dewasa ni terlalu banyak wat dosa.

ctm-cak'on said...

cik P dh dtg ek kak, cik P belum dtg pd sy lg nieh, he3x...

ala3x, siannye zafran kene marah dgn mam kamu ek...

akk, sy ni sllu gak nk marah2 dak tecik kat umah sy nie, geram sgt, asyik duk membebel je la kat die, leh plak die bls dgn senyuman, adoiiii...bkn pe 24jam ngadap dak tecik ni sorg2, lau de daddy die kot leh ar reda sikit napsu amarah nie, x sbr nk tggu mase dgn daddy plak nie, biar die rase cmne ngasuh anak plak setelah sekian lame tgglkn ank mase dak tecik ni baru 30 ari dlm pantang, he3x...